We kunnen niet wachten om je weer te zien!

Na lange tijd van fysieke offline afwezigheid, gaan we eindelijk weer van start met de Open Coffee. Niks online maar gewoon, ‘in het echt’.

Dinsdag 15 september 2020

Cultuurhuis Krimpen aan de Lek

09:00 – 11:00

Het Cultuurhuis in Krimpen aan de Lek fungeert als een gemeenschapscentrum met meerdere voorzieningen onder één dak. Samenwerken met o.a. verenigingen, scholen en ondernemers is het uitgangspunt.
De activiteiten voor jong en oud worden mede georganiseerd op basis van de wensen van de bewoners en andere betrokkenen.
Een betere plek voor onze (hernieuwde) 0ntmoeting kunnen we ons niet bedenken!

De invulling van deze ochtend zal er iets anders uitzien dan je van ons gewend bent. Waar we altijd menen dat onze bijeekomsten ongedwongen en vrijblijvend zijn, zijn we nu genoodzaakt een aantal regels te hanteren. Alleen zo kunnen we ernaar streven de Open Coffee te laten doorgaan en ook onze gastheer te respecteren. Wij houden ons netjes aan de ons opgelegde regels.

Dit betekent:

 • Dat aanmelden van tevoren verplicht is

  Je kunt dit doen door je aan te melden voor de Open Coffee bijeenkomst via de knop hieronder.

 • dat we maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar hebben.
  Omdat het Cultuurhuis er alles aan doet om het ons naar de zin te maken, verwachten we van jou de commitment dat, als je je aanmeldt, je ook daadwerkelijk zult komen.
  Afmelden kan tot 24 uur van tevoren. Daarna zullen we de voor jou gemaakte kosten in rekening brengen.
 • dat er tafeltjes op gepaste afstand geplaatst zullen worden zodat je in kleine groepjes elkaar kunt spreken.
  Als het mogelijk is, zullen we af en toe van tafel wisselen.

Heb je vragen over deze bijeenkomst? We kunnen het ons voorstellen. Laat hieronder een reactie achter of stuur ons een pb.

We zien je graag op dinsdag 15 september!

7 + 8 =

Laat zien wat je kunt!

We zijn altijd op zoek naar nieuwe en verrassende locaties in de regio om te bezoeken. Heb je een verhaal te vertellen of een mooi product om te laten zien, nodig de ondernemers uit de Krimpenerwaard dan ook eens uit!

Zij gingen u al voor: