December

Dinsdagavond 10 december sluiten we 2019 op een feestelijke wijze af bij Ross Lovell in Krimpen aan den IJssel. Wederom doen we dit door middel van een proeverij in de avond op een sfeervolle locatie. We hebben deze proeverij vorig jaar december voor het eerst gehouden en we willen hier graag een mooie traditie van gaan maken!


Diverse ondernemers uit de Krimpenerwaard en omstreken laten je proeven van al het moois dat zij te bieden hebben.
Natuurlijk is dit ook gewoon onze maandelijkse netwerkbijeenkomst, alleen dan feestelijk verpakt!

10 december 2019
19:00 – 21:00 uur

Ross Lovell

Korenmolen 1
2922 BS Krimpen aan den IJssel

LET OP

Vanwege de voorbereidingen, vragen we je deze keer wel om je van tevoren aan te melden en ons te vertellen met hoeveel personen je komt.
Toegang tot deze netwerkavond is, zoals je gewend bent, gratis.

Verbinden met Open Coffee Krimpenerwaard

We zijn altijd op zoek naar nieuwe en verrassende locaties in de regio om te bezoeken. Heb je een verhaal te vertellen of een mooi product om te laten zien, nodig de ondernemers uit de Krimpenerwaard dan ook eens uit!

Neem contact met ons op en we praten er graag over verder.

Het doel van de Open Coffee bijeenkomsten is om ondernemers tijdens informele bijeenkomsten met elkaar kennis te laten maken en te netwerken.

Het bezoeken van de Open Coffee Krimpenerwaard is gratis en alle ondernemers uit de Krimpenerwaard en omgeving zijn van harte welkom om onder het genot van een kop koffie ideeën met elkaar uit te wisselen. De sfeer is uiterst informeel, dus schroom niet om ook eens langs te komen op de 3e dinsdagochtend van de maand.
Door telkens op een andere locatie bij elkaar te komen, ontdekken we iedere keer weer hoe veelzijdig het bedrijfsleven in de Krimpenerwaard is.