Agenda

Waar zijn we binnenkort te gast?

dinsdag 17 september 2019

09:00 – 11:00 uur

Ostara Coaching
Manege De Hoekse Gang
Provinciale weg 11
2861 GH Bergambacht

Dinsdag 17 september (prinsjesdag) luiden we op een bijzondere wijze het nieuwe netwerkseizoen in. Ook met de komende bijeenkomsten hebben we een aantal nieuwe of onbekende locaties voor je in petto.
De website wordt eindelijk vernieuwd en we zullen wat meer aanwezig zijn in de sociale media zoals Facebook, Instagram en LinkedIn.

Je kunt iets voor elkaar betekenen!

Als Open Coffee Krimpenerwaard doen we steeds ons best om met elke netwerkbijeenkomst een ander en bijzonder stukje Krimpenerwaard onder de aandacht te brengen. Meestal vinden we een locatie via het eigen netwerk van de Open Coffee. Deze maand leidt Mia Euwes van Ostara Coaching ons rond op Manege De Hoekse Gang in Bergambacht.
Ostara Paardencoaching in Manege De Hoekse Gang

Rust, kracht en steun met paardencoaching

Mia heeft een achtergrond als pedagogisch werker en kindercoach. Als paardencoach zet zij het paard in als hulpmiddel om kinderen, jongeren maar ook volwassenen bewust te maken van blokkades, angsten en onzekerheden. Tijdens de rondleiding en door ons een klein stukje coaching te laten meemaken, zal zij haar methode verder uitleggen.

De Hoekse Gang is onderdeel van Gemiva. Op de zorgboerderij kunnen mensen met een verstandelijke beperking vanuit de dagbesteding o.a. diverse werkzaamheden bij de manege verrichten.

Praktisch

  • Op het terrein is parkeergelegenheid. Je kunt ook parkeren op het carpoolterrein bij de rotonde.
  • Omdat we ook bij de paarden zullen kijken, worden dichte schoenen aanbevolen. In de binnenbak ligt zand, dus het is beter om deze keer ook maar de hoge hakken thuis te laten.
  • Fotograferen mag natuurlijk, maar houd rekening met de privacy van de bewoners.