We kunnen niet wachten om je weer te zien!

 

Dinsdag 20 oktober 2020

 

Kaasboerderij Hoogerwaard

09:00 – 11:00

 

Lageweg 45

2935 CD Ouderkerk aan den IJssel

 

Na de succesvolle bijeenkomst vorige maand in Het Cultuurhuis Krimpen aan de Lek, hebben we gemerkt dat er, ondanks de onwennigheid, veel behoefte is aan verbinding en contact met gelijkgestemden.

Blij zijn we daarom dat we je kunnen melden dat we ook voor de komende Open Coffeebijeenkomst een veilig onderdak hebben weten te vinden.

Kaasboerderij Hoogerwaard heet je van harte welkom op hun prachtige boerderij.
Zij hebben de mogelijkheid om ons de ruimte te geven en ons in een landelijke setting welkom te heten. Bedankt voor het aanbod! Kijk maar eens op de website wat ze allemaal te bieden hebben.

Aanmelden

Net als de vorige keer is aanmelden verplicht. Zoals je begrijpt, kunnen we maar een beperkt aantal mensen toelaten om de gastheer en -vrouw en ons als bezoekers de mogelijkheid te geven zich aan de geldende voorschriften te kunnen houden. Als we ons allemaal inzetten dan kunnen we deze waardevolle bijeenkomsten blijven organiseren.
Je naam en e-mail adres worden bewaard tot na de bijeenkomst en daarna weer verwijderd.

Aanmelden kan via onderstaande knop of via de nieuwsbrief als je die ontvangen hebt.

5 + 14 =

Laat zien wat je kunt!

We zijn altijd op zoek naar nieuwe en verrassende locaties in de regio om te bezoeken. Heb je een verhaal te vertellen of een mooi product om te laten zien, nodig de ondernemers uit de Krimpenerwaard dan ook eens uit!

Zij gingen u al voor: