November

Als Open Coffee Krimpenerwaard doen we steeds ons best om met elke netwerkbijeenkomst een ander en bijzonder stukje Krimpenerwaard onder de aandacht te brengen.
Neem nu Pirosport!

19 november 2019
09:00 – 11:00 uur

Pirosport

Stormsweg 100
2921 LZ Krimpen aan den IJssel

Uniek in binnen- en buitenland.

Midden op industrie- en bedrijventerrein Stormpolder in Krimpen aan den IJssel vind je Pirosport.

In de werkplaats worden bestaande wapens gerepareerd of aangepast aan de wensen van de eigenaar. Maar ook compleet unieke wapens worden custom voor de opdrachtgever gecreëerd. Hun klanten komen uit binnen- en buitenland vanwege de kwaliteit en vakmanschap van de medewerkers. Ook de kogels worden desgewenst handmatig gemaakt.
De winkel van zo’n 400 m2 oppervlak biedt een uitgebreid aanbod aan verschillende soorten wapens. Daarnaast heeft Pirosport zijn eigen lange afstandswapen ontwikkeld en geproduceerd.
En natuurlijk beschikken ze over een eigen testbaan.

Laat je verrassen door een zeer bijzonder stukje Krimpens vakmanschap tijdens de november netwerkbijeenkomst. Hoor hoe een bijzonder bedrijf internationale faam heeft bereikt.

En onder het genot van een lekkere kop koffie of thee kun je ongedwongen sparren met mede-ondernemers over hoe jij je werkgebied ook zou kunnen uitbreiden?

We zien je graag op dinsdag 19 november!

December reminder!

Dinsdagavond 10 december sluiten we 2019 op een feestelijke wijze af bij Ross Lovell (voorheen De Schelvenaer) in Krimpen aan den IJssel. Wederom doen we dit door middel van een proeverij in de avond op een sfeervolle locatie.

Toegang tot deze netwerkavond is natuurlijk gratis. En meem vooral een collega mee

Meld je wel even aan via email, Facebook of Instagram. Dan kunnen we rekening houden met het aantal bezoekers.

Verbinden met Open Coffee Krimpenerwaard

We zijn altijd op zoek naar nieuwe en verrassende locaties in de regio om te bezoeken. Heb je een verhaal te vertellen of een mooi product om te laten zien, nodig de ondernemers uit de Krimpenerwaard dan ook eens uit!

Neem contact met ons op en we praten er graag over verder.

Het doel van de Open Coffee bijeenkomsten is om ondernemers tijdens informele bijeenkomsten met elkaar kennis te laten maken en te netwerken.

Het bezoeken van de Open Coffee Krimpenerwaard is gratis en alle ondernemers uit de Krimpenerwaard en omgeving zijn van harte welkom om onder het genot van een kop koffie ideeën met elkaar uit te wisselen. De sfeer is uiterst informeel, dus schroom niet om ook eens langs te komen op de 3e dinsdagochtend van de maand.
Door telkens op een andere locatie bij elkaar te komen, ontdekken we iedere keer weer hoe veelzijdig het bedrijfsleven in de Krimpenerwaard is.